-->

Uudenaikainen pesulaohjelmisto

Pesulaohjemisto toimii työasemissa ja mobiililaitteissa

Focusa vuokrausjärjestelmä.
Asunnot ja vuokra-alueet
Focusa vuokrausjärjestelmässä on vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Osapuolitiedot (vuokralainen, vuokranantaja) sisältävät perus- ja roolitietojen lisäksi mm. allekirjoittaja- ja maksajatiedot. Siihen on helppo littää uusia maksukohteita, esimerkkeinä venepaikat ja huoneistojen siivouspalvelut.
-------------------
Sivu on väliaikaisesti suljettu päivityksen vuoksi. Uusi sivu on valmis 26.8.2019.
Sivulla esitellään pesulaohjelmiston upeita ominaisuuksia. Parhaimman käsityksen ohjelmiston toiminnasta saat joko sopimalla kanssamme ohjelmiston esittelystä tai vierailemalla täällä Paimiossa. Voimme mahdollisesti järjestää samalla vierailun pesulaan, jossa Focusa ohjelmisto on tuotantokäytössä.
Oy Dianti Ab toivottaa asiakkailleen ja sivun lukijoille aurinkoista kesää 2019!
Pesulaohjelmisto on kattava
Focusa pesulaohjelmistossa on kaikki päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Ja asiakaskohtaisen puuttuvan ominaisuuden rakennamme rivakasti. --Siinä on vuokraukset, sopimukset, asiakasliittymät ja asiakkaiden tilaukset. --
Näyttävät kaaviot ja raportit
Monipuoliset, helposti muokattavat tilastot, kaaviot ja raportit ovat eräs Focusa ohjelmistojen vahvuuksia. Ne auttavat pesulan liiketoiminnan reaaliaikaisessa seurannassa.
Standardoidut rajapinnat
Kehitys kulkee nopeasti suuntaan, jossa tietojärjestelmät koostuvat eri toimittajien ohjelmistoista, jotka toimivat yhteen standardoitujen, yleisessä käytössä olevien rajapintojen liimaamina, usein internetin kautta. Pesulaohjelmistolla on valmiudet tähän.
Helppo laajentaa
Joustava pesulaohjelmisto soveltuu hyvin kasvavalle tai muuttuvalle pk-yritykselle. Useita toimipisteitä käsittävä pesula hyötyy merkittävästi ohjelmiston toimintamallista, jossa toimipisteitä voi lisätä yhtiön verkkoon paikasta riippumatta.
Tehokas ja edullinen
Nopean kehityskaaren ja uuden, kehittyneemmän toimintamallin ansiosta pystymme tarjoamaan Focusa ohjelmiston edulliseen hintaan ottaen samalla huomioon asiakkaamme toiveet. Tiedustele hintaa.
Uusi, kehittynyt toimintamalli
Käytämme työssämme uusinta, turvalliseen web-teknologiaan perustuvaa toimintamallia. Kehittyneempien ja tehokkaampien ominaisuuksiensa ansiosta se korvaa kasvavalla vauhdilla perinteisiä järjestelmiä. --Seuraava suuri askel alalla on ns. "esineiden internet", joka liittyy myös pesuloiden arkeen RFID lukijoiden kautta. --
RFID- ja viivakoodivalmiudet
Kaavio esittää Dianti:n käyttämän RFID teknologian tapaisen tagien luvun (Readers) vaatteista (Items) väliohjelmistoon (Software) ja sieltä edelleen etäpalvelimella tai paikallisverkossa (Network) olevaan Focusa pesulaohjelmistoon.
Pesulaohjelmisto on turvallinen
Puolueeton tutkimuslaitos Gartner torjuu jo aikansa eläneen myytin pilvipalvelujen näennäisestä turvattomuudesta. Pilvi on ansainnut yritysten luottamuksen. Tämän osoittaa konkreettisesti mm. Gartnerin tutkimus myös ns. kriittisten tietojen siirtymisestä pilvipalvelimille.
Kestävää kehitystä
Pilvi- ja web-palvelimet korvaavat jopa tuhansia, usein vajaakäyttöisiä keskustietokoneita ja käyttävät selvästi vähemmän energiaa, joka on enenevässä määrin uusiutuvaa. Pesulaohjelmiston valinta on tämän vuoksi myös puhdas ympäristöteko.
Sinivalkoista osaamista
Focusa pesulaohjelmisto on puhtaasti suomalainen tuote. Jaamme arvomme Avainlippu tunnuksia myöntävän Suomalaisen Työn Liiton kanssa mm. siinä, että suomalaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme.
Varaa meiltä aika esittelyyn
Esittelemmme mielellään Focusa pesulaohjelmistoa ja kertommme sen uusista, kehittyneistä ominaisuuksista. Jos satut poikkeamaan Turun suunnassa, olet tervetullut toimistoomme. Yhteystietomme löydät kansiosta "Yhteystiedot" vasemmalla.
-->

Pohja

Yhtiö Yhteydet  Johto  Teknologia
Oy Dianti Ab P. 050 410 7410 Tiina Jokinen Heikki Ojala & Pentti Nieminen
Apilatie 8 A 20 info @dianti.fi P. 041 507 3570 P. 050 410 7410
21530 Paimio tiina.jokinen @dianti.fi heikki.ojala @dianti.fi