Vuokrausjärjestelmä on kattava

Focusa vuokrausohjelmisto toimii työasemassa ja mobiililaitteeessa

Sivulla esitellään kootusti Focusa vuokrausjärjestelmän korkealaatuisia ominaisuuksia. Parhaimman käsityksen ohjelmiston toiminnasta saat joko sopimalla kanssamme ohjelmiston esittelystä tai vierailemalla täällä Paimiossa. Lataa tästä Focusa kiinteistö-ohjelmiston kuvaus
Asunnot ja vuokra-alueet
Ohjelmistossa on vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Osapuolitiedot (vuokralainen, vuokranantaja) sisältävät perus- ja roolitietojen lisäksi mm. allekirjoittaja- ja maksajatiedot.
Vuokrasopimukset ja vuokrat
Ohjelmistossa on myös asukashakemus- ja asuakasvalintamoduulit. Järjestelmä tuottaa mm. vuokrasopimukset ja laskutiedot sekä laskee vuokratavoitteet kuukausiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Näyttävät kaaviot ja raportit
Monipuoliset, helposti muokattavat tilastot, kaaviot ja raportit ovat Focusa web-sovellusten vahvuuksia. Vuokrausjärjestelmässä on valmiita tilastoja. Pienen opiskelun jälkeen käyttäjä voi laatia omia yksityisiä tai julkisia tilastoja ja raportteja.
Yleiset rajapinnat
Vuokrausjärjestelmästä on rajapinnat Teklan Trimble Locus tietokantaan ja CGI:n Rondo talousohjelmistoon. Tulevat tietojärjestelmät koostuvat usein eri toimittajien ohjelmistoista, jotka toimivat yhteen yleisesti hyväksyttyjen, mahdollisesti avoimien rajapintojen liimaamina. Focusassa on valmiudet siihen.
Uusi, kehittynyt web-arkkitehtuuri
Dianti käyttää työssään uusinta, turvalliseen web-teknologiaan perustuvaa arkkitehtuuria, jossa sovelluksen kaikki toiminnot tapahtuvat lähiverkossa tai pilvipalvelimella olevassa keskuskoneessa. Käyttäjän työasemassa on vain selainohjelmisto, joka on yhteydessä keskuslaitteeseen.
Tietojärjestelmän laajennus hetkessä
Uuden työaseman, toimipisteen tai kunnan liittäminen tietojärjestelmään tapahtuu kehittyneen web-arkkitehtuurin ansiosta viiveettä. Joustava kiinteistösovellus sopeutuu hyvin esimerkiksi kuntaliitosten tai tulevan sote-uudistuksen aiheuttamiin muutoksiin.
Vuokrausohjelmisto on turvallinen
Oman lähiverkon keskuskoneella oleva kiinteistö-ohjelmisto on turvassa ulkopuolisilta hyökkäyksiltä. Myös Diantin pilvipalvelimessa oleva oleva web-ohjelmisto on luotetettava ja turvallinen. Puolueettomat tutkimuslaitokset kuten Gartner torjuvat myytin pilvipalvelujen näennäisestä turvattomuudesta.
Tehokas ja edullinen
Nopean kehityskaaren ja uuden, kehittyneemmän web-arkkitehtuurin ansiosta pystymme tarjoamaan Focusa ohjelmiston edulliseen hintaan ottaen samalla huomioon asiakkaamme toiveet. Focusa ohjelmisto on kustannustehokkuudeltaan ylivoimainen.
Valmiudet esineiden internettiin
Osa kiinteistöjen, katujen jne. valvontaa on mahdollista suorittaa ns. Esineiden internetin avulla (IoT). Asuntojen lämpötilojen, turvallisuutta, homepitoisuuksia, jäteastioiden täyttymistä jne. voidaan seurata niihin kiinnitettyjen erilaisten antureiden (mm. RFID) avulla. IoT ja RFID-sirut on yrityksemme eräs painopistealue.
Kestävää kehitystä
Pilvipalvelimet korvaavat jopa satoja, usein vajaakäyttöisiä keskustietokoneita ja käyttävät selvästi vähemmän energiaa. Focusa ohjelmiston pilviversion valinta on tämän vuoksi myös selkeä ympäristöteko. Oman tietojärjestelmän siirtäminen pilveen vapauttaa sen ylläpitohenkilökunnan organisaation ydintoimintoihin.
Sinivalkoista osaamista
Focusa vuokrausjärjestelmä on puhtaasti suomalainen tuote. Jaamme arvomme Avainlippu tunnuksia myöntävän Suomalaisen Työn Liiton kanssa mm. siinä, että suomalaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme.
Varaa meiltä aika esittelyyn
Esittelemme mielellämme Focusa vuokrausjärjestelmää ja kerromme sen uusista ominaisuuksista. Jos satut poikkeamaan Turun suunnassa, olet tervetullut myös toimistoomme. Yhteystietomme löydät hakemistosta "Yhteystiedot" vasemmalla tai napauttamalla tästä.