Palvelemme yritystäsi alan uusimmalla teknologialla

Oy Dianti Ab on web sovelluksiin keskittyvä IT-yritys Turun kupeessa -- Paimiossa.
Käyttämämme arkkitehtuuri on helppo muokata yrityksesi olosuhteisiin nopeallakin aikataululla. Focusa ohjelmistot toimivat niin internetissä kuin yrityksesi lähiverkossa. Tarvitset vain selaimen ja internet-yhteyden.
Palvelemme organisaatiotasi alan tuoreimmilla innovaatioilla. Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antavat siihen ketterän perustan.
Vahvuutemme
Koulutettu *) henkilökuntamme on voimavara, joka mahdollistaa tasokkaan ja joustavan palvelun yrityksellesi.
Asiakkailtamme olemme kuulleet mainintoja mm.:
  • Joustavista ratkaisuista
  • Asiakkaan näkökulman huomioon ottamisesta
  • Kehityksen kärjessä olemisesta
  • Palvelualttiudesta
  • Sovellusten virheettömyydestä
*) Ohjelmoijillamme on IT alan korkeakoulututkinto.

Tavoitteemme ja arvomme

Tuemme toiminnallamme suomalaisten työllisyyttä.
______________________
Tavoitteeksemme olemme asettaneet tuotteittemme korkean laadun. Olemme ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön kehityksen kärjessä olevaa teknologiaa.
Jaamme arvomaailmamme suomalaisten yritysten, kuten varmasti sinunkin organisaatiosi kanssa siinä, että kotimaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme.
Olemme auttaneet ulkomaalaisia IT-alan opiskelijoita integroitumaan Suomen työelämään.

Työkalumme

Keskitymme johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Pystymme tekemään niillä virheettömästi ja nopeasti organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme syvällinen hallinta on edesauttanut työssä onnistumistamme. Todisteena siitä ovat tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.
Oracle on tietokanta-toimittajien ykkönen -- turvallisuutta arvostaville organisaatioille.
 

Tulevaisuus

Vuonna 2019 kasvatamme etumatkaamme kilpailijoihimme, panostamalla web-sovellusten korkeaan laatuun ja toimivuuteen. Yrityksesi ei missään vaiheessa joudu käyttämään vanhentuneita ratkaisuja.
Tänä vuonna lisäämme sovelluksiimme uuden raporttityökalun, interaktiivisen gridin. Se yksinkertaistaa ja samalla monipuolistaa yrityksesi tietojen haun ja tallentamisen.
Selvitämme parhaillaan yrityksen eri tietokannoissa ja eri palvelimilla olevien tietojen integrointia siten, että voit käsitellä niitä omalla Focusa web-sovelluksella. Toinen samaa asiaa sivuava teknologia on niin sanotut mikropalvelut, jonka soveltamista ohjelmistoihimme jatkamme tänä ja tulevina vuosina.
Tulevaisuus näyttää eheältä. Yhtiömme kivijalat, pätevä, innostunut henkilökunta ja huippulaatua olevat tuotteet antavat tukevan alustan toiminnallemme.
Olemme verkottuneet alan yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Yrityksesi voi luottaa meihin laajoissakin projekteissa.