Oy Dianti Ab

Innovatiivinen web-ohjelmistotalo

Web-sovellus ja pilvi ovat osaamisalueitamme.
Kehittynyt web-teknologia on ominta osaamisaluettamme.
_____________________________
Asiantuntevasti web-teknologiaa
Oy Dianti Ab on Paimion kaupungissa sijaitseva, web-sovelluksiin ja pilvitekniikkaan keskittyvä ohjelmointiyritys -- jo vuodesta 2004 alkaen.
Käyttämäämme arkkitehtuuria on helppo muokata tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Rakentamamme Focusa web-sovellukset toimivat niin internetissä kuin yrityksen lähiverkoissa. Käyttäjä tarvitsee vain työasemassa tai mobiililaitteessa olevan web-selaimen.
Palvelemme asiakakkaitamme alan uusimmilla innovaatioilla. Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antaa siihen ketterän perustan.
Vahvuutemme
Vahvuutemme on pk-yrityksen joustavuus. Korkeasti koulutettu *) henkilökunta on voimavara, joka antaa meille valmiudet omaksua uusinta teknologiaa.
Asiakkailtamme olemme kuulleet kehuja mm.:
  • Joustavista ratkaisuista
  • Asiakkaan näkökulman huomioon ottamisesta
  • Hintatasomme kohtuullisuudesta
  • Palvelualttiudesta
  • Sovellusten virheettömyydestä
*) Ohjelmoijillamme on IT alan korkeakoulu-tutkinto.

Tavoitteemme ja arvomme

Puhdasta suomalaista IT kehittämistä
______________________
Tavoitteeksemme olemme asettaneet tuotteittemme korkean laadun. Haluamme sen näkyvän yksityiskohdissakin. Pyrimme olemaan ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön kehityksen kärjessä olevaa teknologiaa.
Jaamme arvomaailmamme Suomalaisen Työn Liiton kanssa mm. siinä, että kotimaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme.

Työkalumme

Vahvuudeksemme voimme lisätä myös käyttämämme työkalut. Olemme alusta alkaen -- jo yli kymmenen vuotta -- keskittyneet johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Pystymme tekemään niillä virheettömästi ja nopeasti asiakkaamme tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme hallinta on edesauttanut työssä onnistumisiamme. Todisteena siitä ovat tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu. Rakentamistamme sovelluksista enemmän muilla sivulla.
Oracle on tietokantatoimittajien ykkönen. Erityisesti turvallisuutta edellyttävät organisaatiot käyttävät Oracle tietokantaa.

Tulevaisuus

Uudistustyömme on vaatinut pk-yritykseltämme resursseja. Olemme panostaneet vahvasti web-sovellusten tuotekehitykseen. Katsomme, että se on kannattanut.
Meillä on nyt alan kehittyneintä teknologiaa edustavat tietokantasovellukset. Focusa pesulaohjelmisto on tietojemme mukaan ensimmäinen pesula- ja puhdaspalvelusektorille tarkoitettu pilvi-teknologiaan perustuva web-ohjelmisto Suomessa.
Erityisen ylpeitä olemme tarkoissa mittaus- ja kalibrointilaitteissa käytettävistä sovelluksistamme. Se kasvattaa luottamustamme rakentaa teknisesti korkeatasoisia ohjelmistokokonaisuuksia.
Tulevaisuus näyttää (2018) hyvältä. Yhtiömme kivijalat, pätevä, innostunut henkilökunta ja huippulaatua olevat tuotteet antavat tukevan alustan toiminnallemme.
Olemme verkostoituneet alan suomalaisiin yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Se antaa meille vakavuutta toteuttaa haasteellisiakin projekteja.