Oy Dianti Ab

Innovatiivinen web-ohjelmistotalo

Web-sovellus ja pilvi ovat osaamisalueitamme.
Palvelemme asiakkaitamme kehittyneellä web-teknologialla.
_____________________________
Olemme web sovelluksiin keskittyvä IT-yritys Turun kupeessa -- Paimiossa.
Käyttämämme arkkitehtuuri on helppo muokata yrityksesi olosuhteisiin nopeallakin aikataululla. Focusa web-sovellukset toimivat niin internetissä kuin yrityksesi lähiverkossa. Tarvitset vain työaseman tai mobiililaitteen web-selaimen.
Palvelemme organisaatiotasi alan uusimmilla innovaatioilla. Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antavat siihen ketterän perustan.
Vahvuutemme on joustavuus. Korkeasti koulutettu *) henkilökuntamme on voimavara, joka mahdollistaa tasokkaan palvelun yrityksellesi.
Asiakkailtamme olemme kuulleet mainintoja mm.:
  • Joustavista ratkaisuista
  • Asiakkaan näkökulman huomioon ottamisesta
  • Hintatasomme kohtuullisuudesta
  • Palvelualttiudesta
  • Sovellusten virheettömyydestä
*) Ohjelmoijillamme on IT alan korkeakoulu-tutkinto.

Tavoitteemme ja arvomme

Puhdasta suomalaista IT kehittämistä
______________________
Tavoitteeksemme olemme asettaneet tuotteittemme korkean laadun. Olemme ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön kehityksen kärjessä olevaa teknologiaa.
Jaamme arvomaailmamme suomalaisten yritysten, kuten varmasti sinunkin organisaatiosi kanssa siinä, että kotimaisen työn menestyminen on lähellä sydäntä.

Työkalumme

Keskitymme johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Pystymme tekemään niillä virheettömästi ja nopeasti organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme hallinta on edesauttanut työssä onnistumisiamme. Todisteena siitä ovat tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.
Oracle on tietokantatoimittajien ykkönen -- turvallisuutta arvostaville organisaatioille.

Tulevaisuus

Säilyttääksemme etumatkamme kilpailijoihimme, panostamme edelleen vuonna 2019 web-sovellusten korkeaan laatuun ja toimivuuteen. Se voi kiinnostaa sinunkin yritystäsi.
Jo nyt meillä on esittää alan kehittyneintä teknologiaa edustavat tietokantasovellukset. Tässä yhteydessä voimme hieman kehaista, että esimerkiksi pesulaohjelmistomme oli ensimmäinen pesula- ja puhdaspalvelusektorille tarkoitettu, pilvi-teknologiaan perustuva web-ohjelmisto Suomessa.
Erityisen ylpeitä olemme tarkoissa mittaus- ja kalibrointilaitteissa käytettävistä sovelluksistamme. Se kasvattaa luottamustamme rakentaa asiakkaillemme teknisesti huipputasoisia ohjelmistokokonaisuuksia.
Tulevaisuus näyttää mukavalta. Yhtiömme kivijalat, pätevä, innostunut henkilökunta ja huippulaatua olevat tuotteet antavat tukevan alustan toiminnallemme.
Olemme verkostoituneet alan yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Toteutamme luotettavasti laajojakin projekteja.