Modernit web-sovelluksemme

Web-ohjelmistomme noudattavat standardeja


Web-ohjelmistomme toimivat niin paikallisverkossa kuin pilvessäkin -- tai jopa erillisessä työasemassa.
Joustava ja standardoitu web-arkkitehtuuri
Focusa web-sovellukset joustavat erilaisiin ympäristöihin. Ne ovat aina hyväksyttyjen standardien mukaiset. Tämän takia ne on helposti liitettävissä muihin ohjelmistoihin. Sovellukset toimivat yrityksesi lähiverkossa tai pilvessä -- tai jopa yhdessä työasemassa. Ne ovat ajantasaisia pitkälle tulevaisuuteen.
Tarvitset web-sovelluksen operointiin vain internet-selaimen, jolla voit ottaa yhteyden keskuskoneella olevaan tietokantaan. Voit katsella Focusa sovelluksen tietoja kaikkialla -- esimerkiksi vaikkapa asiakaskäynnillä Kiinasssa.
Sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmiston päivityksistä, virustorjunnasta jne. Web-ohjelmiston hyvinvoinnista huolehtivat keskitetysti alan ammattilaiset. Uusien käyttäjien liittäminen järjestelmään on erittäin helppoa. Lue lisää web-arkkitehtuurista.
Kiinnostaako nykyaikaisen web-sovelluksen esittely?   .Ota yhteyttä.

Pesulaohjelmisto

Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Pesulaohjelmistossamme on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Lisäksi sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus, vuokraukset, sopimukset ja asiakasliittymät. Ohjelmiston monipuolisilla työkaluilla voit jalostaa tiedot havainnollisiksi raporteiksi.
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu hyvin kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta. Pesulan tietojärjestelmään liittyvien muiden komponenttien, kuten RFID, hankinnassa avustamme asiakkaitamme.
Ohjelmistomme on osoittanut luotettavuutensa neljän vuoden tuotantokäytössä suuressa pesulassa.

Asiakasohjelmisto

Asiakashallintaa

Focusa asiakasohjelmisto on suunniteltu pk-yrityksen asiakashallintaan. Ohjelmiston kantava piirre on sen selkeys ja helppokäyttöisyys. Asiakasprofiilit on helppo toteuttaa.
Raportit ja tilastot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan "älykkyyden" (Business inteligence) kehittämiseen. Tällä saralla Fcousa web-sovellukset ovat vahvoilla.
Oman organisaation henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon. Ohjelmiston avulla on helppo verrata työstä saatavaa tuottoa siihen kuluviin kustannuksiin. Töitä voi ryhmitellä eri tavoin kuten markkinointityö ja kehitystyö. Niistä tulostettavat graafit antavat perustietoa yrityksen liiketoiminnasta.
Asiakastietojen yhdistely muihin järjestelmiin kuten laadukkaisiin Oracle'n sovelluksiin avaa yrityksesi tiedonhallintaan tärkeitä laajentumismahdollisuuksia. Asiakasohjelmistosta on yhteysmahdollisuus myös Fonectan yritystietoihin.
Pilvessä toimiva asiakasohjelmistomme on saanut lupaavan alun suomalaisessa yritysmaailmassa.

Vuokrausohjelmisto

Focusa vuokrausohjelmisto on luotettava ja turvallinen.
  • Tuotantokäytössä suuressa kaupungissa.
  • Kustannustehokas.
  • Kuntien asuntojen ja maa-alueiden sisäiset ja ulkoiset vuokraustoiminnat.
  • Rajapinnat, esim. Rondo, Trimble Locus
Kiinteistöohjelmisto
Focusa vuokrausohjelmisto on ollut tuotantokäytössä runsaat 10 vuotta. Kiinteistösovellus noudattaa tiukasti yleisesti hyväksyttyjä standardeja. Se takaa, että ohjelmistolla on avaimet nykyisiin ja tuleviin, viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin kuten avoimiin paikkatietoihin.
Täysin suomalaisessa kiinteistösovelluksessa on kaikki vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Se tuottaa mm. vuokrasopimukset ja laskutiedot sekä laskee vuokratavoitteet kuukausiksi tai vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Focusa käyttää tarvittaessa monipuolisesti hyväksi Trimble Locus järjestelmän tietoja. Focusa vuokrausohjelmisto tuottaa CGI:n talousjärjestelmään (Rondo) sopivat laskutustiedot. Samanlainen rajapinta on mahdollinen myös muihin talousohjelmistoihin. Uuden Focusan toiminnoissa voimme ottaa huomioon tilaajan toiveet täysimääraisesti.
Web-ohjelmisto voidaan sijoittaa paikallisverkkoon tai internetin kautta etä- tai pilvipalvelimelle. Olemme saaneet hyvää, myönteistä palautetta käyttäjiltä. Lue lisää web-ohjelmistosta.
Lisätietoja myös puhelin 050 410 7410 tai 041 507 3570