Skip to Main Content
 

Ohjelmistokuvaus

Pilvipalvelumme teknologia
Oraclen pilviteknologia on pilvipalvelumme perusta Päivitetty 18.7.2023
Pilvi
Pilvipalvelumme arkkitehtuuri: Focusa ohjelmistot toimivat Oraclen pilvipalvelimella, paikallisesti tai hybridinä. (LAN = paikallinen lähiverkko)
____________________________
Tunnemme Oraclen pilven
Tämän hetken suosituimpia pilvipalvelimia ovat mm. AWS (Amazon Web Services), Microsoft Azure ja OCI (Oracle Cloud Infrastructure). Vertasimme joukon pilviratkaisuja löytääksemme Focusa ohjelmistoihin ja tietokantoihimme sopivan pilvipalvelimen, johon voimme rakentaa oman pilvipalvelumme.
Lopullisen valinnan teimme OCI:n, Microsoft Azuren ja AWS:n välillä. Kaikkiin sisältyy Oraclen autonominen tietokanta. AWS ja Azure ovat olleet jo pitkään pilvimarkkinoilla. Oracle on kuitenkin vahvistanut mm. automaation saralla voimakkaasti asemaansa viime vuosina.
Päädyimme tekoälyn ylläpitämään Oracle OCILiin (Oracle Cloud Interface). Sen plussana on vihreän energian kattava käyttö (100%), minkä esimerkiksi Azure saavuttaa vasta vuonna 2025. OCI:n käyttökustannukset ovat myös halvimpana pidettyä AWS:ää pienemmät. Oracleen luottavat eritoten kriittistä tietoa käsittelevät terveydenhoidon ja pankkialan organisaatiot.
Yleisesti ottaen pilven suurimpia plussia ovat tietoturvallisuus ja nopea sakaalautuvuus. Laajennukset esimerkiksi Oraclen pilvessä voi suorittaa muutamassa minuutissa.
Lue lisää: