Skip to Main Content
 

Ohjelmistokuvaus

Raporttikehitin
Ainutlaatuinen Apex Office Printer raporttikehitin
Päivitetty 19.12.2023
Raporttigeneraattori
Apex Office Printer raporttikehitin on rakennettu toimimaan Apex sovelluskehittimessä.
____________________________
Apex Office Printer (AOP)
Focusa ohjelmistojen vahvuuksiin kuuluu tulostusohjelmisto, joka on rakennettu nimenomaan Focusa sovellusten kehitintä Oracle Apexia varten. Uniikkia on sen sijoittuminen Oraclen tietokannan - esimerkiksi Autonomisen tietokannan - sisälle, mikä tekee siitä erittäin nopean ja tietoturvallisen.
Raporttipohjat voi luoda mm. Microsoft Office ohjelmistoilla (Word, Excel, Powerpoint). Tulostus onnistuu edellä mainittujen lisäksi myös PDF- ja HTML-muotoisena sekä sähköposteina. Oracle Apexin ja AOP:n avulla voimme rakentaa yrityksellesi tuhansia asiakkaita käsittävän joukkosähköpostitusjärjestelmän.
Raporteihin voi helposti liittää mm. allekirjoituksia, vesileimoja ja kuviokoodeja (barcode). AOP:lla voi kuka tahansa rakentaa värillisiä, kuvia ja kaavioita raportteja.
AOP voi hakea dataa ja karttakuvia eri lähteistä (REST, JSON muodossa), esimerkiksi Maanmittauslaitoksesta, jonka rekisteröitynyt käyttäjä olemme.
Pilviohjelmistona Apex Office Printer on hyvin edullinen. Tuotannossa tulostettavien raporttien määrän ollessa alle 30/kk ohjelmisto on ilmainen.
Lue lisää: