Skip to Main Content
 

Ohjelmistokuvaus

Demot
Toimivat myös mobiileissa   --- Päivitetty 6.12.2023
Havumetsä
Demoversioiden väriteema on vihreä havumetsä. Asiantuntijat pitävät sitä silmäystävällisenä.
____________________________
Demoesitykset
Demokäyttöön tarkoitettu ohjelmisto, video tms., "demo", on lyhennetty esitys sovelluksen tuotantoversiosta. Uskomme, että sen avulla saat kuitenkin kuvan ohjelmiston keskeisistä toiminnoista. Demoja on rajallinen määrä. Esimerkiksi kaikkia Focusa ohjelmistoja ja niiden ominaisuuksia edustaa tällä hetkellä Focusa CRM (asiakkuudenhallinta).
Focusa CRM:stä on videoiden lisäksi luotu pieni demosovellus. Siihen saat meiltä kirjautumistunnukset.
Navigointihakemisto
Focusa CRM asiakkuudenhallintaohjelmiston navigointihakemisto.
____________________________
Focusa CRM lyhyesti
Asiakkuudenhallintaohjelmiston navigointihakemistosta on ohessa/alla kuva. Hakemiston kansiot ovat linkkejä asiakkuudenhallinnan tietoihin.
Valtaosa linkeistä avaa erityyppisiä hakuraportteja, joiden avulla löydät nopeasti haluamasi tiedot ja pääset editoimaan niitä. Kansiot muodostavat hierarkkisen puurakenteen, jonka lapsisolmuina (alikansioina) voivat olla esimerkiksi korttihakuraportti (KH), interaktiivinen raportti (IR) ja kalenteri.
Kansion kaikki hakuraportit hakevat äitisolmuun kuuluvaa samaa tietoa. Käyttäjä voi valita tilanteeseen parhaiten soveltuvan tai hänelle tutuimman hakuraportin - esimerkiksi avatussa kansiossa "Aktiviteetit" vaikkapa korttihakuraportin "Aktiviteetit KH".
Kaikissa Focusa ohjelmistoissa on edellä esitetyn lisäksi monipuolisia, grafiikkaa sisältäviä tulostusraportteja, kaaavioita, joukkosähköpostitus jne. Standardeja noudattavat rajapinnat (REST) moniin hyödyllisiin sovelluksiin kuten Netvisor ja viranomaisohjelmistot tekevät Focusa ohjemistosta markkinoiden todennäköisesti edistyksellisimmän ja myös erittäin edullisen sovelluksen.
Vihersiirtymää avittava Focusa ohjelmisto on lisäksi kotimainen, joten investointi siihen edesauttaa kestävällä tavalla suomalaisten hyvinvointia.