Skip to Main Content

Asiakkaitamme & yhteistyökumppaneitamme

Asiakaskokemuksia

Case-tapauksia
Aptepa Oy
"Kaikki esittämämme räätälöinnit ja uudistukset tilaamiimme sovelluksiin on Dianti toteuttanut aina nopeasti ja haluamallamme tavalla. Ohjelmat ovat myös toimineet virheettömästi."
Mikko Pekkanen Toimitusjohtaja, Aptepa Oy
Inoi Oy
”Inoi Oy on käyttänyt Diantin Focusa-palvelua jo useita vuosia projektien hallintaan sekä työtuntien ja työaikojen seurantaan. Diantin toteuttamien räätälöintien ansioista olemme saaneet sovitettua Focusan toiminnot vastaamaan hyvin prosessejamme ja työskentelytapojamme. Focusa-palvelu on toiminut luotettavasti ja olemme tyytyväisiä Diantin tukipalveluiden laatuun ja nopeuteen."
Matti Leppänen Toimitusjohtaja, Inoi Oy
Salon kaupunki
"Diantin meille rakentama laaja tilavuokrausten ja maa-aluevuokrausten vuokraustenhallintaan tarkoitettu järjestelmä on toiminut hyvin jo yli kymmenen vuotta. Kaikki siihen tilaamamme uudet toiminnallisuudet, kuten ulkoisten vuokrausten lisäksi myös Salon kaupungin sisäisten tilavuokrien ja sisäisten siivouspalvelujen laskutustoiminnallisuudet , ovat valmistuneet aikataulun mukaisesti ja toimineet virheettömästi haluamallamme tavalla. Erityiseksi järjestelmän tekee sen kyky hakea tarpeellisia vuokralais-, huonetila- ja maa-alue-kohteita suoraan Trimble Locus -järjestelmän tietokannasta sekä välittää Rondo R8 -muotoisia laskutusaineistoja Sarastian laskutusjärjestelmään"
Reijo Hyytiäinen IT-vastaava, Salon kaupunki
Vistan Pesula Oy
"Olemme käyttäneet useita vuosia Dianti Oy:n rakentamaa pesuprosessin tuotantokäyttöön tarkoitettua ohjelmistoa. Voin vilpittömästi suositella sovellusta, koska se on hyvä ja käyttökelpoinen, tarkoitukseensa sopiva, kypsä ohjelmisto."
Jari Mäkeläinen Toimitusjohtaja, Vistan Pesula Oy

Pohja