Skip to Main Content

Millainen on Focusa ohjelmisto

Joustavuus

Focusa web-sovellukset
Kaikenkokoisille yrityksille
Focusan esittely
Niin hyvä renki kuin IT onkin...
__________________________________________________
Joustavat web - ohjelmistot
Focusa web-sovellukset joustavat organisaatiosi tapoihin -- ei päinvastoin. Ne ovat hyväksyttyjen standardien mukaiset. Ne on helposti liitettävissä muihin sovelluksiin ja ohjelmistoihin.
Meillä on valmiina neljä tuotantokäytössä olevaa Focusa web-sovellusta. Pyydä meitä esimerkiksi soittamaan sinulle, niin voimme keskustella sovelluksen räätälöinnistä tai uuden rakentamisesta organisaatiosi tarpeisiin.
Esittelemme web-sovellukset alempana luvussa "Valmiit Focusa web-sovellukset".

Arkkitehtuuri

.
Sijainnista riippumatta voit hetkessä poistaa tai lisätä uuden laitteen. Erinomainen ominaisuus useita toimipistettä käsittävälle organisaatiolle.
__________________________________________________
Focusa web - sovellusten arkkitehtuuri
Tarvitset Focusan operointiin vain internet-selaimen, jolla voit ottaa yhteyden keskuskoneella olevaan tietokantaan ja ohjelmaan. Keskuskone voi olla omassa *lähiverkossa tai *pilvipalvelimella.
Ohjelmiston päivityksistä, virustorjunnasta, varmuuskopioista ja muusta hyvinvoinnista huolehtivat keskitetysti alan ammattilaiset. Yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa.
Focusa web-sovelluksien toimintakokonaisuuteen kuuluu mm. tietokannan sisään rakennettu raporttiohjelmisto ja tekoälyllä toimiva *autonominen tietokanta. Tästä ainutlaatuisesta tietojärjestelmäratkaisusta löydät jutun kohdasta Tiedonhallintaratkaisu.
-

Pesulaohjelmisto

Valmiit Focusa web-sovellukset
Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
__________________________________________________
Focusa pesulaohjelmisto 
Focusa pesulaohjelmistossa on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus, vuokraukset, sopimukset ja asiakasliittymät.
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta.
Eräs prosessiteollisuuden johtaja kertoi, että sovellus olisi pienellä lisätyöllä mukautettavissa prosessinomaista tuotantoa valvovaksi ohjelmistoksi. Kerro meille , jos vaikka pilotointi kiinnostaisi.

Asiakasohjelmisto

Focusa asiakkuudenhallintaohjelmisto
Focusa palvelun etusivulla on vaihtoehtoisa tilastolukuja tai kaavioita, kuten meneillään olevien projektien lukumäärät. Focusa palvelun nimi on tulevissa versioissa Focusa CRM. Kuvaa klikkaamalla avaat tietosivun tulevasta Focusa CRM:stä.
__________________________________________________
Focusa palvelu (asiakkuudenhallinta)
Focusa palvelu on suunniteltu pk-yrityksen asiakkuudenhallintaan. Ohjelmiston kantava piirre on mutkattomuus ja helppokäyttöisyys.
Sovelluksesta on valmistumassa uusi versio, joka toimii sekä työasemissa että mobiililaitteissa. Samalla muutamme ohjelmiston uudeksi nimeksi Focusa CRM.
Raportit, tilastot ja kaaviot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan tehokkuuden kehittämiseen. Tällä saralla Focusa web-ohjelmistot ovat vahvoilla.
Mm. organisaatiosi henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon. Asiakastietojen yhdistely muihin järjestelmiin, kuten Fonectan yritystietoihin on mahdollista.

Vuokrausjärjestelmä

Focusa kiinteistö-ohjelmisto .
Focusa vuokrausjärjestelmä on kotimainen, kypsä web-sovellus.
__________________________________________________
Focusa vuokrausjärjestelmä
Focusa vuokrausjärjestelmässä on *avoimet rajapinnat . Ohjelmistolla on avaimet viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin, kuten avoimiin paikkatietoihin.
Kiinteistösovelluksessa on kaikki vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Se tuottaa mm. ulkoiset ja sisäiset vuokrasopimukset ja laskutiedot sekä laskee vuokratavoitteet vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Ohjelmistolla on rajapinta Trimble Locus järjestelmän tietoihin. Focusa vuokrausjärjestelmän avoimet rajapinnat mahdollistavat linkit myös eri talousohjelmistoihin.

Mittausohjelmisto

Focusa mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttonesteiden ja puhdastilojen mitaustulosten käsittelyyn.
__________________________________________________
Focusa mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttoaineiden ja vaakojen mittausten kalibrointiin. Ohjelmisto on helppo räätälöidä käsittelemään ja analysoimaan muita vastaavia mittaustulosia.
Erityisen ylpeitä olemme ohjelmiston kyvystä analysoida laboratorioiden sisätilojen puhtausmittausten tuloksia.
Olemme astuneet siinä aivan uudelle huipputekniikan alueelle, jossa voidaan käyttää hyväksi uusinta ja herkintä anturitekniikkaa.

Pohja