Skip to Main Content

Kotimainen IT-yhtiö
Pieniä ja isoja organisaatioita varten
Päivitetty 20.11.2023

Yrityslyhyesti

Oy Dianti Ab lyhyesti

Varsinaissuomalainen yritys, joka käyttää IT-alan edistyksellisintä vihreää tekniikkaa

Perheyrityksemme Oy Dianti Ab on kehittänyt - innostavana harrastuksena - neljä huippulaatuista, pilvipalvelimella toimivaa web-sovellusta - Focusa ohjelmistoa. Olemme nyt astumassa ison askeleen eteenpäin liiketoiminnassamme.
Siihen antavat Focusa ohjelmistojen lisäksi erinomaiset eväät, Oraclen Autonomisen tietokannan perinpohjainen tuntemus, viisi alan osaajaa ja vakiintunut tyytyväinen asiakaskunta. Valmistelut markkinointikampanjaamme ovat työn alla.
Focusa ohjelmistojen ainutlaatuisuudesta saat kuvan vierailemalla sivulla "Focusa ohjelmistot". Uniikkia niissä on yrityksen ja internetin tiedot yhdistävä generatiivinen tekoäly ja tiedonhaku relaatio-, dokumentti- ja graafisesta tietokannasta.

Yritys

Henkilökunta
Osaajillamme on hvyä alan koulutus
Pilvipalvelu
Henkiökuntaamme kuuluu hyvin koulutettuja, eri-ikäisiä IT-ammattilaisia alkaen opiskelijoista senioriluokan rautaisiin asiantuntijoihin.
____________________________
Pätevät osaajat
Perheyrityksessämme on sekä pitkä-aikaista alan kokemusta että tuoretta, innostunutta osaamista. Joukkoomme mahtuu alan opiskelijoita ja alan senioreita. Yhteistä meille on palava halu tehdä "maailman parhaita" sovelluksia.
Kuunnellen yritystäsi
Palvelemme organisaatiotasi alan uusimmilla tekoälyn tehostamilla innovaatioilla . Ainutlaatuinen, jatkuvasti kehittyvä pilvipalvelumme nostaa ratkaisevasti yrityksesi kilpailukykyä.
Palvelumme komponentit toimivat niin työkoneellasi, paikallisverkoissa kuin *pilvikeskuksissa.

Arvot lukuotsake

Arvot

Panostamme vihreään siirtymään

Arvot

Näppäimistö
Haluamme olla kotimaisen työn maineen veroisia.
____________________________
Arvomme ovat meille tosiasioita
🌱Vihreä siirtymä ja energian säästäminen ovat lähtökohta kaikissa toiminnoissamme.
Suomalaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme. Rakentamalla korkealaatuisia tuotteita vahvistamme omalta osaltamme isänmaamme hyvinvointia.
Asiakaskontakteissa olemme avoimia ja rehellisiä. Emme laskuta "valohoidosta."

Työkalut lukuotsake

Työkalut

Tunnemme Oraclen kehitysvälineet, tietokannan ja pilvipalvelun

Työkalumme

Tunnemme työvälineemme
Yrityksemme keskittyy johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin, tietokantaan ja pilveen. Rakennamme niillä organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme syvällinen hallinta on edesauttanut työssä onnistumistamme. Todisteena siitä ovat poikkeuksetta tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.

Tulevaisuus lukuotsake

Tulevaisuus

Tulevaisuus

Pilvi- ja älyteknologiaa luovasti soveltavat orrganisaatiot rakentavat tulevaisuuden tietojärjestelmät.
____________________________
Rakennamme tulevaisuutta
Digitaalisten sovellusten tulevaisuus perustuu *tekoälyä (AI) käyttävään pilviteknologiaan ja sen ympärille rakennettuun arkkitehtuuriin. Oracle, johtavana tietokanta- ja pilviyhtiönä on kehittänyt arkkitehtuuriin perustuvia autonomisia, itsenäisiä tietojärjestelmiä.
Yhtiöllämme on käytössä Oraclen pilvipalvelimella (Oracle Cloud) Tukholmassa kaksi *autonomista Oracle tietokantaa ja *virtuaalinen lähiverkko.
Kun siihen lisätään yhteensopiva raporttipalvelu ja standardirajapinnat muihin järjestelmiin, muodostuu niistä pitkälle tulevaisuuteen kestävä autonominen pilvipalvelu. Klikkaa painiketta "Pilvipalvelu" alempana.
Lue lisää: