Skip to Main Content

Millainen yritys Oy Dianti Ab on?

Pilvi- ja web-teknologiaa
Kaikenkokoisille yrityksille
Pilvipalvelu
Henkiökuntaamme kuuluu hyvin koulutettuja, eri-ikäisiä IT-ammattilaisia alkaen opiskelijoista senioriluokan rautaisiin asiantuntijoihin.
____________________________
Emme ehkä ihan tavallinen yritys
Perheyrityksessämme on sekä vankkaa, pitkä-aikaista alan kokemusta että tuoretta uutta, innostunutta osaamista. Joukkoomme mahtuu IT-alan opiskelijoita ja toisaalta alan senioreita. Yhteistä meille on palava halu tehdä maailman parhaita sovelluksia. Palkka ei ole tässä vaiheessa se tärkein tekijä.
Olemme verkostoituneet sekä suomalaisten että eurooppalaisten alan yritysten kanssa. Tämä mahdollistaa meille suoriutumisen haastavistakin tehtävistä. Yhtiömme on vahvalla kasvu-uralla.
Luottamusta yhtiömme menstykseen lisää uusi vetäjämme Tiina Jokinen (IT FK, TY) .
Palvelemme kuunnellen yritystäsi
Palvelemme organisaatiotasi alan uusimmilla tekoälyn ryydittämillä innovaatioilla . Ainutlaatuinen tiedonhallinnan pilvipakettimme nostaa ratkaisevasti yrityksesi kilpailukykyä maksamatta "maltaita". Jatkuvasti kehittyvä pilvi- ja web-teknologia antavat siihen ketterän perustan.
Kokonaispakettimme perustuu tarkasti valittuihin, saumattomiin komponenteihin, jotka toimivat niin työkoneellasi, paikallisverkoissa kuin internetin pilvikeskuksissa -- tai ns. *hybridinä.
Palvelumme
  1. Joustava, valmis web-sovellus räätälöitynä yrityksesi olosuhtesiin.
  2. Rakennamme yrityksellesi uuden, nykyaikaisen web-sovelluksen.
  3. Konvertoimme Oracle Forms-Reports sovellukset tämän päivän web-aikaan.
  4. Avustamme Oracle ympäristössä toimivan tietojärjestelmän asentamisessa pilvialustaan.
  5. Rakennamme edullisen Oracle pilvipalvelun hoitamaan yrityksesi tiedonhallinnan. Lue tästä enemmän.

Tavoitteemme ja arvomme

Kännykkä
Haluamme olla suomalaisen työn maineen veroisia.
____________________________
Arvomme ja visiomme
Jokainen organisaatio mieltää itselleen jonkun ylevän tai vähemmän juhlavan, kirjoitetun tai muuten ilmaistun tehtävän ja tavoitteen.
Meille suomalaisen työn menestyminen ja kansainvälistyminen on lähellä sydäntämme. Rakentamalla korkealaatuisia tuotteita pyrimme omalta osaltamme vahvistamaan kotimaamme hyvinvointia.
Olemme rehellisiä hinnoittelussamme emmekä laskuta asiakkaitamme "valohoidosta".

Työkalumme

Työkalumme
Keskitymme johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin ja tietokantaan. Rakennamme niillä organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme syvällinen hallinta on edesauttanut työssä onnistumistamme. Todisteena siitä ovat poikkeuksetta tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.
Oracle on tietokanta-toimittajien ykkönen turvallisuutta arvostaville organisaatioille.

Tulevaisuus

Tulevaisuus on pilvi- ja älyteknologiaa luovasti soveltavien yritysten.
____________________________
Tulevaisuus     
Olemme vakuuttuneet, että digitaalinen tulevaisuus perustuu *tekoälyä (AI) ja *koneoppimista (ML) käyttävään pilviteknologiaan ja sen ympärille rakennettuun arkkitehtuuriin. Suuret IT-toimijat, kuten Oracle, ovat kehittäneet sille pohjalle autonomisia, itsenäisiä tietojärjestelmiä.
Yhtiöllämme on jo koekäytössä Oraclen pilvipalvelimella (Oracle Cloud) Frankfurtissa kaksi *autonomista Oracle tietokantaa ja *virtuaalinen lähiverkko. Pilvipalveluun kuuluu myös sovelluskehitin ja tietenkin web-sovelluksiamme.
Kun siihen lisätään yhteensopiva raporttipalvelu ja standardirajapinnat muihin järjestelmiin, muodostuu niistä huippunykyaikainen autonominen pilvipalvelu. Lue aiheesta enemmän.
Olemme verkostoituneet alan yrittäjiin ja ohjelmoijiin. Organisaatiosi voi luottaa meihin laajoissakin projekteissa.

Pohja