Skip to Main Content
Kotimainen IT-yhtiö
Pieniä ja isoja organisaatioita varten

Yrityslyhyesti

Oy Dianti Ab lyhyesti

Varsinaissuomalainen yritys, joka käyttää IT-alan edistyksellisintä vihreää tekniikkaa

Perheyrityksemme Oy Dianti Ab on kehittänyt - ilman markkinointia - neljä huippulaatuista, pilvipalvelimella toimivaa web-sovellusta. Olemme nyt astumassa ison askeleen eteenpäin liiketoiminnassamme.
Siihen antavat erinomaiset eväät rakentamamme huippulaatuiset, kotimaiset Focusa ohjelmistot, Oracle pilven perinpohjainen tuntemus ja viisi alan osaajaa. Valmistelut markkinointikampanjaamme ovat työn alla. Sen täysipainoinen toteutus alkaa loppuvuodesta 2023.

Yritys

Henkilökunta
Osaajillamme on hvyä alan koulutus
Pilvipalvelu
Henkiökuntaamme kuuluu hyvin koulutettuja, eri-ikäisiä IT-ammattilaisia alkaen opiskelijoista senioriluokan rautaisiin asiantuntijoihin.
____________________________
Pätevät osaajat
Perheyrityksessämme on sekä pitkä-aikaista alan kokemusta että tuoretta, innostunutta osaamista. Joukkoomme mahtuu alan opiskelijoita ja alan senioreita. Yhteistä meille on palava halu tehdä "maailman parhaita" sovelluksia.
Kuunnellen yritystäsi
Palvelemme organisaatiotasi alan uusimmilla tekoälyn tehostamilla innovaatioilla . Ainutlaatuinen, jatkuvasti kehittyvä pilvipalvelumme nostaa ratkaisevasti yrityksesi kilpailukykyä.
Palvelumme komponentit toimivat niin työkoneellasi, paikallisverkoissa kuin *pilvikeskuksissa.

Arvot lukuotsake

Arvot

Panostamme vihreään siirtymään

Arvot

Näppäimistö
Haluamme olla kotimaisen työn maineen veroisia.
____________________________
Arvomme ovat meille tosiasioita
🌱Vihreä siirtymä ja energian säästäminen ovat lähtökohta kaikissa toiminnoissamme.
Suomalaisen työn menestyminen on lähellä sydäntämme. Rakentamalla korkealaatuisia tuotteita vahvistamme omalta osaltamme isänmaamme hyvinvointia.
Asiakaskontakteissa olemme avoimia ja rehellisiä. Emme laskuta "valohoidosta."

Työkalut lukuotsake

Työkalut

Tunnemme Oraclen kehitysvälineet, tietokannan ja pilvipalvelun

Työkalumme

Tunnemme työvälineemme
Yrityksemme keskittyy johtavan tietokanta-toimittajan Oraclen alan huippua edustaviin web-kehitysvälineisiin, tietokantaan ja pilveen. Rakennamme niillä organisaatiosi tarvitsemat vaativatkin sovellukset.
Työkalupakkimme syvällinen hallinta on edesauttanut työssä onnistumistamme. Todisteena siitä ovat poikkeuksetta tyytyväiset asiakkaamme. Se on paljon alalla, jossa lähes kolmasosa projekteista epäonnistuu.

Tulevaisuus lukuotsake

Tulevaisuus

Tulevaisuus

Pilvi- ja älyteknologiaa luovasti soveltavat orrganisaatiot rakentavat tulevaisuuden tietojärjestelmät.
____________________________
Rakennamme tulevaisuutta
Digitaalisten sovellusten tulevaisuus perustuu *tekoälyä (AI) käyttävään pilviteknologiaan ja sen ympärille rakennettuun arkkitehtuuriin. Oracle, johtavana tietokanta- ja pilviyhtiönä on kehittänyt arkkitehtuuriin perustuvia autonomisia, itsenäisiä tietojärjestelmiä.
Yhtiöllämme on käytössä Oraclen pilvipalvelimella (Oracle Cloud) Tukholmassa kaksi *autonomista Oracle tietokantaa ja *virtuaalinen lähiverkko.
Kun siihen lisätään yhteensopiva raporttipalvelu ja standardirajapinnat muihin järjestelmiin, muodostuu niistä pitkälle tulevaisuuteen kestävä autonominen pilvipalvelu. Klikkaa painiketta "Pilvipalvelu" alempana.
Lue lisää: