Skip to Main Content
 

Ohjelmistokuvaus

Luovaa sovelluskehitystä
Low-tekniikka mullistaa ohjelmistokehityksen
Päivitetty 16.1.2024
low-code
Low-code sovelluksissa on vähemmän virheitä automaation takia.
____________________________
Ohjelmistojen kehitystyö nopeutuu ja halpenee
Haluatko vauhdittaa liiketoimintaasi uusilla sovelluksilla ja toiminnallisuuksilla? Low-code-ratkaisut tarjoavat ketterän ja kustannustehokkaan tavan kehittää järjestelmiä ilman suuria investointeja. Low-code tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ideoita pienemmällä riskillä ja iteroida nopeasti, kunnes löydetään optimaalinen ratkaisu.
Kaikki nykyiset Focusa ohjelmistot on rakennettu johtavalla Oraclen Apex low-code sovelluskehittimellä. Automaation ansiosta low-code sovelluksissa virhealttiin koodin osuus on tavallista pienempi. Automaation määrää kasvatetaan kehittimessä jatkuvasti.
Tunnemme hyvin Oraclen kehitysvälineet. Rakentamamme Focusa ohjelmistot ovat osoittautuneet luotettaviksi ja helposti räätälöitäviksi web-sovelluksiksi. Vuoden 2024 alkupuoliskolla ohjelmistojemme kehittäminen parantuu entisestään Oraclen anutlaatuisen generatiivisen AI:n ansiosta.
Odotettu uutuus on myös Oracle Apexin paikkatietosovellus, jossa kohteen sijainin saa näkyviin kadun ja katunumeron tarkkuudella. Se tulee edullisena lisäoptiona esimerkiksi Focusa vuokrausohjelmiston SaaS versioon. Voimme tarvittaessa yhdistää siihen Google map katunäkymän, joka antaa elävän katukuvan vuokrattavasta kiinteistöstä ja sen ympäristöstä.
Lue lisää: