Skip to Main Content
 

Ohjelmistokuvaus

Oraclen Autonominen Tietokanta
Markkinoiden paras ja turvallisin tietokanta
Päivitetty 24.1.2024

Autonominen tietokanta
Oraclen ainutlaatuinen Autonominen Tietokanta eliminoi täydellisesti manuaalisen ylläpidon tarpeen.
____________________________
Autonominen Tietokanta
Oraclen huikean menestyksen saanut Autonominen Tietokanta on keskeinen osa yrityksemme toimintaa unohtamatta siihen sisältyvää Oracle Apexin low-code sovelluskehitintä. Tietokanta toimii sekä pilvessä että lähiverkossa. Se poistaa tietokannan hallinnan monimutkaisuuden. Tietokannan ylläpidosta huolehtii tekoäly.
Oraclen ja Microsoftin sopimuksen mukaan yhtiöiden tietokannat toimivat molempien pilvipalvelussa. Toisin sanoen, jos yrityksellä on Microsoft Azure pilvipalvelu, sinne voi siirtää Oraclen Autonomisen tietokannan, joka voi myös käyttää yhteisiä tietovarastoja.
Autonominen Tietokanta on voittaja
Oraclen autonominen tietokanta on saanut ansaitusti positiivista palautetta, mm. kuuluisa Forrester tutkimuslaitos arvio tietokannan johtajaksi vuoden 2023 toisella kvartaalilla "Leader in The Forrester Wave™". Autonomisen tietokannan kilpailijoista arvostamme Microsoft Azurea, joka johtavan tutkimuslaitos Gartnerin vertailussa jää kuitenkin kakkoseksi.
Tammikuussa 2024 julkaistu artikkeli Gartnerin tutkimuksesta, jossa olivat kaikki myydyimmät tietokannat, osoittaa Oracle Autonomisen Tietokannan parhaaksi kaikilla tutkituilla tietokannan hallinta-alueilla (Critical Capabilities).
Autonomisen Tietokannan ainutlaatuinen tekoäly
Autonominen Tietokanta ottaa vuoden 2024 alkupuoliskolla pitkän harppauksen tulevaisuuteen. Yleiset tekoälysovellukset, kuten ChatGPT, Oraclen Select AI ovat puhekielellä suoritetuissa kyselyissä mykistäviä. Ne hyödyttävät yrityksen liiketoimintaa rajoitetusti ja käsrsivät "hallusinaatioista" eli tuottavat joskus puppua.
Vuoden 2024 Autonomisessa Tietokannassa yhdistyy yleinen tekoäly yrityksen sisäistä tietoa hallinnoivaan tekoälyyn. Tuloksena on uniikki tekoälytekniikka, joka käyttää puhekielellä esitetyissä kyselyissä tietolähteenä myös yrityksen omia tietovarastoja. Lue lisää.
Autonomisen Tietokannan edulliset hinnat
Mutta mikä tekee Oraclen tarjonnasta ja Diantin ohjelmistoista vielä houkuttelevamman? Hinnat ovat todella edulliset verrattuna kilpailijoihin. Tietokannan "Always Free" versio on määrättyyn rajaan asti ilmainen. Se sopii kokeilukäyttöön ja pienen yrityksen tietojenkäsittelyyn.
Maksullisissa versioissakin Oracle mahdollistaa kilpailukykyiset käyttöön perustuvat hinnat ilman, että joudut tinkimään laadusta tai suorituskyvystä. Tämä tarkoittaa, että voit saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet meidän ohjelmistoilla tehokkaasti ja samalla pitää kulut hallinnassa.
Esittelemme erittäin mielellämme uusia innovaatioita sisältäviä tiedonkäsittelyratkaisujamme. Odotamme yhteydenottoasi.
Lue lisää: