Skip to Main Content

Millainen on Focusa ohjelmisto

Joustavuus

Focusa web-sovellukset
Kaikenkokoisille yrityksille
Focusan esittely
Niin hyvä renki kuin IT onkin...
__________________________________________________
Joustavat web - ohjelmistot
Focusa web-sovellukset joustavat organisaatiosi tapoihin -- ei päinvastoin. Ne ovat hyväksyttyjen standardien mukaiset. Ne on helposti liitettävissä muihin sovelluksiin ja ohjelmistoihin.
Meillä on valmiina neljä tuotantokäytössä olevaa Focusa web-sovellusta. Pyydä meitä esimerkiksi soittamaan sinulle, niin voimme keskustella sovelluksen räätälöinnistä tai uuden rakentamisesta organisaatiosi tarpeisiin.
Esittelemme web-sovellukset alempana luvussa "Valmiit Focusa web-sovellukset".

Arkkitehtuuri

.
Sijainnista riippumatta voit hetkessä poistaa tai lisätä uuden laitteen. Erinomainen ominaisuus monta toimipistettä omaavalle organisaatiolle.
__________________________________________________
Focusa web-sovellusten arkkitehtuuri lyhyesti
Tarvitset Focusan operointiin vain internet-selaimen, jolla voit ottaa yhteyden keskuskoneella olevaan tietokantaan ja ohjelmaan. Keskuskone voi olla omassa *lähiverkossa tai *pilvipalvelimella.
Ohjelmiston päivityksistä, virustorjunnasta, varmuuskopioista ja muusta hyvinvoinnista huolehtivat keskitetysti alan ammattilaiset. Yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa.
Focusa web-sovelluksien toimintakokonaisuuteen kuuluu mm. tietokannan sisään rakennettu raporttiohjelmisto ja tekoälyllä toimiva *autonominen tietokanta. Tästä ainutlaatuisesta tietojärjestelmäratkaisusta löydät jutun kohdasta Tiedonhallintaratkaisu.
-

Pesulaohjelmisto

Valmiit Focusa web-sovellukset
Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
__________________________________________________
Pesulaohjelmisto on kattava
Focusa pesulaohjelmistossa on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus, vuokraukset, sopimukset ja asiakasliittymät.
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta.
Eräs prosessiteollisuuden johtaja kertoi, että sovellus olisi pienellä lisätyöllä mukautettavissa prosessinomaista tuotantoa valvovaksi ohjelmistoksi. Kerro meille , jos vaikka pilotointi kiinnostaisi.

Asiakasohjelmisto

Focusa asiakasohjelmisto
Focusa asiakasohjelmiston etusivulla on vaihdettavia tilastolukuja tai kaavioita, kuten meneillään olevien tai valmistuneiden projektien lukumäärät.
__________________________________________________
Kehitämme asiakasohjelmistoa jatkuvasti
Focusa asiakasohjelmisto on suunniteltu pk-yrityksen asiakashallintaan. Ohjelmiston kantava piirre on helppokäyttöisyys.
Raportit, tilastot ja kaaviot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan älykkyyden kehittämiseen. Tällä saralla Focusa ohjelmistot ovat vahvoilla.
Mm. organisaatiosi henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon. Asiakastietojen yhdistely muihin järjestelmiin, kuten Fonectan yritystietoihin on mahdollista.
Focusa asiakasohjelmisto on käytettävissä milloin ja missä vain.

Vuokrausjärjestelmä

Focusa kiinteistö-ohjelmisto .
Focusa vuokrausjärjestelmä on kotimainen, kypsä web-sovellus.
__________________________________________________
Vuokrausjärjestelmä (kiinteistösovellus)
Focusa vuokrausjärjestelmässä on *avoimet rajapinnat . Ohjelmistolla on avaimet viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin, kuten avoimiin paikkatietoihin.
Kiinteistösovelluksessa on kaikki vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen hallintaan tarvittavat tiedot. Se tuottaa mm. ulkoiset ja sisäiset vuokrasopimukset ja laskutiedot sekä laskee vuokratavoitteet vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Ohjelmistolla on rajapinta Trimble Locus järjestelmän tietoihin. Focusa vuokrausjärjestelmän avoimet rajapinnat mahdollistavat linkit myös eri talousohjelmistoihin.

Mittausohjelmisto

Focusa mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmistossa on osio mm. puhdastilojen mitaustulosten käsittelyyn.
__________________________________________________
Mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttoaineiden ja vaakojen mittausten kalibrointiin. Ohjelmisto on helppo räätälöidä käsittelemään ja analysoimaan muita vastaavia mittaustulosia.
Erityisen ylpeitä olemme ohjelmiston kyvystä analysoida laboratorioiden sisätilojen puhtausmittausten tuloksia.
Olemme astuneet siinä aivan uudelle huipputekniikan alueelle, jossa voidaan käyttää hyväksi uusinta ja herkintä anturitekniikkaa.

Pohja

Yhtiö Yhteydet  Johto  Teknologia
Oy Dianti Ab P. 050 410 7410 Tiina Jokinen Heikki Ojala & Pentti Nieminen
Apilatie 8 A 20 info[ ]dianti.fi P. 041 507 3570 P. 050 410 7410
21530 Paimio tiina.jokinen[ ]dianti.fi heikki.ojala[ ]dianti.fi