Skip to Main Content

Otsake

Focusa ohjelmistot
Kaikenkokoisille yrityksille

Joustavuus

Ominaisuudet
Elastisia ja kohtuuhintaisia
Niin hyvä renki kuin IT onkin...
__________________
Joustavia web-sovelluksia
Focusa ohjelmistot ovat räätälöitäviä web-sovelluksia, jotka joustavat organisaatiosi tapoihin -- ei päinvastoin. Ne ovat hyväksyttyjen standardien mukaiset. Ne on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.
Meillä on neljä tuotantokäytössä olevaa Focusa ohjelmistoa. Lähetä meili ja pyydä esimerkiksi soittamaan sinulle, niin voimme keskustella sovelluksen räätälöinnistä tai uuden rakentamisesta organisaatiosi tarpeisiin.
Esittelemme web-sovelluksiamme alempana luvussa "Focusa ohjelmistot".

Arkkitehtuuri

.
Sijainnista riippumatta voit hetkessä poistaa tai lisätä uuden laitteen. Erinomainen ominaisuus useita toimipistettä käsittävälle organisaatiolle.
____________________
Focusa ohjelmistojen arkkitehtuuri
Tarvitset Focusa ohjelmiston operointiin vain selaimen, jolla voit ottaa yhteyden keskuskoneella olevaan tietokantaan ja sovellukseen. Keskuskone voi olla omassa *lähiverkossa tai *pilvipalvelimella.
Web-sovelluksen päivityksistä, virustorjunnasta, varmuuskopioista ja muusta hyvinvoinnista huolehtivat alan parhaat ammattilaiset. Yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa.
Focusa ohjelmiston toimintakokonaisuuteen kuuluu mm. tietokannan sisään rakennettu raporttiohjelmisto ja tekoälyllä toimiva *autonominen tietokanta. Tästä ainutlaatuisesta tietojärjestelmäratkaisusta löydät blogin kohdasta Pilvipalvelu.
-

Pesulaohjelmisto

Focusa ohjelmistot
Räätälöimme tai tarvittaessa rakennamme uuden
Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa pesula soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
___________________
Focusa pesula   
Focusa pesulaohjelmistossa on päivittäisessä pesulatoiminnassa tarvittavat osat, pyykin vastaanotosta puhtaan pyykin lähetteiden tekoon. Sovelluksessa on mm. viivakoodituksen tai RFID:n käyttöönottomahdollisuus.
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu kasvavalle pesulayritykselle. Suuri useita toimipisteitä käsittävä pesulakonserni hyötyy ohjelmiston erinomaisesta skaalautuvuudesta.
Eräs prosessiteollisuuden johtaja kertoi, että sovellus olisi pienellä lisätyöllä mukautettavissa prosessinomaista tuotantoa valvovaksi ohjelmistoksi. Lähetä meili , jos yhteishanke kiinnostaa.

CRM

Focusa asiakkuudenhallintaohjelmisto
Graafeja eri tarkoituksiin. -- Klikkaamalla donitsia tai alareunassa olevaa painiketta avaat demon kuvaa vastaavasta helppokäyttöisestä korttihausta.
___________________
Focusa CRM              
Focusa CRM (asiakkuudenhallintaohjelmisto) on suunniteltu pk-yrityksen asiakkuudenhallintaan. Ohjelmiston keskeinen piirre on mutkattomuus ja helppokäyttöisyys.
Raportit, tilastot ja kaaviot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan tehokkuuden kehittämiseen. Organisaatiosi henkilöstöhallinta, töiden ja tehtävien seuranta ja ajoitus kuuluu ohjelmistoon.
Sovelluksesta on rakenteilla uusi versio, joka toimii sekä työasemissa että mobiililaitteissa. Lisäämme siihen samalla joukkosähköpostituksen ja rajapinnan Netvisor kirjanpito-ohjelmistoon.
Lue lisää:

Vuokraus

Focusa kiinteistö-ohjelmisto .
Focusa vuokrausohjelmisto on tällä hetkellä todennäköisesti kattavin julkishallinnon vuokraustoimintaan soveltuva web-sovellus Suomessa.
__________________________
Focusa vuokraus
Focusa vuokrausohjelmistossa on *avoimet rajapinnat . Ohjelmistolla on rajapintavalmiudet (REST) viranomais- tai muihin tietojärjestelmiin, kuten avoimiin paikkatietoihin.
Vuokrausohjelmisto tuottaa mm. vuokra-alueiden, rakennusten ja huoneistojen ulkoiset ja sisäiset vuokrasopimukset ja laskutiedot. Se laskee vuokratavoitteet vuosiksi eteenpäin ottaen huomioon erityiskorvaukset ja indeksitarkistukset.
Ohjelmistoon on lisätty hyvinvointialueiden (HVA) tuomat muutokset vuokrauksiin.

Mittausohjelmisto

Focusa mittausohjelmisto
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttonesteiden ja puhdastilojen mitaustulosten käsittelyyn.
________________
Focusa mittaus
Focusa mittausohjelmisto soveltuu mm. polttoaineiden ja vaakojen mittausten kalibrointiin. Ohjelmisto on helppo räätälöidä käsittelemään ja analysoimaan muita vastaavia mittaustulosia.
Erityisen ylpeitä olemme ohjelmiston kyvystä analysoida laboratorioiden sisätilojen puhtausmittausten tuloksia.
Olemme astuneet siinä aivan uudelle huipputekniikan alueelle, jossa voidaan käyttää hyväksi uusinta ja herkintä anturitekniikkaa.