Skip to Main Content

Otsake

Oy Dianti Ab ohjelmistot
Osaamme Oraclen työkalut

Tietojärjestelmä

Elämme historiallisesti upeaa aikaa. Tekoäly (generatiivinen AI) pystyy kirjoittamaan romaaneja ja antamaan nopeita vastauksia hyvinkin monimutkaisiin kysymyksiin. -- Tekoälyt eivät kuitenkaan anna informaatiota, joka on tarkoitettu yrityksen sisäiseen käyttöön. Siis tietoa, jonka sujuva hallinta on ehdotonta yritykselle.
Nyt tämäkin on mahdollista! Käyttämässämne Oraclen tietokannassa generatiivinen AI on valjastettu käyttämään sekä internetin että oman yrityksen tietovarastoja. Hyvin muotoillut vastaukset ilmestyvät sekunneissa. Se on todella sanoin kuvaamatonta!
Kerromme nyt ja tulevaisuudessa näillä sivuilla enemmän, miten me integroimme tämän hämmästyttävän tekniikan osaksi Focusa ohjelmistojamme. Focusan kaltaista ei silloin ole. Pysy ajan tasalla!

Palvelut

Palvelut
Perustuvat Oraclen pilvi- ja web-teknologiaan

Focusat_otsake

Focusa ohjelmistot
Kerro millaisen web-sovelluksen rakennamme yrityksellesi  

Ohjelmistot

Vahvuudet_otsake

Vahvuutemme
Perustuvat huipputeknologiaan ja sinnikkääseen työhön  

Asiakaskokemuksia

Asiakkaiden kokemukset
Ovat positiivisia

Aptepa

Aptepa Oy on käyttänyt Focusa mittausohjelmistoa mm. puhdastilojen mittaustulosten analysointiin.
____________________________________
"Kaikki esittämämme räätälöinnit ja uudistukset tilaamiimme sovelluksiin on Oy Dianti Ab toteuttanut aina nopeasti ja haluamallamme tavalla. Ohjelmat ovat myös toimineet virheettömästi."
Mikko Pekkanen Toimitusjohtaja, Aptepa Oy

Inoi

Focusa asiakkuudenhallintaohjelmisto _____________________________
”Inoi Oy on käyttänyt Oy Dianti Ab:n Focusa-palvelua jo useita vuosia projektien hallintaan sekä työtuntien ja työaikojen seurantaan. Diantin toteuttamien räätälöintien ansioista olemme saaneet sovitettua Focusan toiminnot vastaamaan hyvin prosessejamme ja työskentelytapojamme. Focusa-palvelu on toiminut luotettavasti ja olemme tyytyväisiä Diantin tukipalveluiden laatuun ja nopeuteen."
Matti Leppänen Toimitusjohtaja, Inoi Oy

Salo

Focusa vuokrausohjelmisto .
Kuntaliitosten myötä kasvanut Salon kaupunki on käyttänyt Focusa vuokrausohjelmistoa jo useita vuosia.
___________________________
"Oy Dianti Ab:n meille rakentama laaja tilavuokrausten ja maa-aluevuokrausten vuokraustenhallintaan tarkoitettu järjestelmä on toiminut hyvin jo yli kymmenen vuotta. Kaikki siihen tilaamamme uudet toiminnallisuudet, kuten ulkoisten vuokrausten lisäksi myös Salon kaupungin sisäisten tilavuokrien ja sisäisten siivouspalvelujen laskutustoiminnallisuudet , ovat valmistuneet aikataulun mukaisesti ja toimineet virheettömästi haluamallamme tavalla.
Erityiseksi järjestelmän tekee sen kyky hakea tarpeellisia vuokralais-, huonetila- ja maa-alue-kohteita suoraan Trimble Locus -järjestelmän tietokannasta sekä välittää Rondo R8 -muotoisia laskutusaineistoja Sarastian laskutusjärjestelmään."
Reijo Hyytiäinen IT vastaava (eläkkeellä v. 2023), Salon kaupunki

Vistan Pesula

Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa pesulaohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
________________________________
"Olemme käyttäneet useita vuosia Oy Dianti Ab:n rakentamaa pesuprosessin tuotantokäyttöön tarkoitettua ohjelmistoa. Voin vilpittömästi suositella sovellusta, koska se on hyvä ja käyttökelpoinen, tarkoitukseensa sopiva, kypsä ohjelmisto."
Jari Mäkeläinen Toimitusjohtaja, Vistan Pesula Oy