Skip to Main Content

Otsake

Oy Dianti Ab
Web-sovelluksia Oraclen työkaluilla
Päivitetty 22.11.2023

Tietojärjestelmä

Elämme historiallisesti upeaa aikaa. Tekoäly (generatiivinen AI) pystyy kirjoittamaan romaaneja ja antamaan nopeita vastauksia hyvinkin monimutkaisiin kysymyksiin. -- Tekoälyt eivät kuitenkaan anna informaatiota, joka on tarkoitettu yrityksen sisäiseen käyttöön. Siis sitä tietoa, jonka sujuva hallinta on ehdotonta yritykselle.
Nyt tämäkin on mahdollista! Käyttämässämne Oraclen tietokannassa, toisin kuin kilpailijoissa, generatiivinen AI on valjastettu käyttämään sekä internetin että oman yrityksen tietovarastoja. Hyvin muotoillut vastaukset ilmestyvät sekunneissa. -- Se on todella sanoin kuvaamatonta!
Kerromme nyt ja tulevaisuudessa näillä sivuilla enemmän, miten me integroimme tämän hämmästyttävän tekniikan osaksi Focusa ohjelmistojamme. Pysy ajan tasalla!

Palvelut

Palvelumme
Perustuvat Oraclen pilvi- ja web-teknologiaan

Focusat_otsake

Focusa ohjelmistot
Kaksi esimerkkiä tuotankäytössä olevista ohjelmistoistamme

Ohjelmistot

Vahvuudet_otsake

Ylivertaista tekniikkaa
Teknologiat, jotka ovat IT-alan kärkeä  

Asiakaskokemuksia

Asiakkaiden kokemukset
Ovat positiivisia

Aptepa

Aptepa Oy on käyttänyt Focusa Mittaus web-sovellusta mm. puhdastilojen mittaustulosten analysointiin.
____________________________________
"Kaikki esittämämme räätälöinnit ja uudistukset tilaamiimme sovelluksiin on Oy Dianti Ab toteuttanut aina nopeasti ja haluamallamme tavalla. Ohjelmat ovat myös toimineet virheettömästi."
Mikko Pekkanen Toimitusjohtaja, Aptepa Oy

VK

Focusa asiakkuudenhallintaohjelmisto
Vihdin Kuumasinkitys Oy valitsi Focusa CMR:n sen postitusjärjestlmän ja Netvisor rajapinnan takia. Kuvassa sinkitetty siltarakenne.
_____________________________
Vihdin Kuumasinkitys Oy on iso suomalainen metallialan yritys. Yritys on valinnut joulukuussa 2023 Focusa CRM asiakkuudenhallintaohjelmiston. Yhtiön valintaperusteina olivat ohjelmiston rajapinta (REST) Netvisor talousohjelmistoon sekä Focusa CRM:n luotettava joukkopostitusohjelmisto.

Inoi

Focusa asiakkuudenhallintaohjelmisto _____________________________
”Inoi Oy on käyttänyt Oy Dianti Ab:n Focusa CRM web-sovellusta jo useita vuosia projektien hallintaan sekä työtuntien ja työaikojen seurantaan. Diantin toteuttamien räätälöintien ansioista olemme saaneet sovitettua Focusan toiminnot vastaamaan hyvin prosessejamme ja työskentelytapojamme. Focusa-palvelu on toiminut luotettavasti ja olemme tyytyväisiä Diantin tukipalveluiden laatuun ja nopeuteen."
Matti Leppänen Toimitusjohtaja, Inoi Oy

Salo

Focusa vuokrausohjelmisto .
Kuntaliitosten myötä kasvanut Salon kaupunki on käyttänyt Focusa Vuokraus web-sovellusta jo useita vuosia.
___________________________
"Oy Dianti Ab:n meille rakentama laaja tilavuokrausten ja maa-aluevuokrausten vuokraustenhallintaan tarkoitettu järjestelmä on toiminut hyvin jo yli kymmenen vuotta. Kaikki siihen tilaamamme uudet toiminnallisuudet, kuten ulkoisten vuokrausten lisäksi myös Salon kaupungin sisäisten tilavuokrien ja sisäisten siivouspalvelujen laskutustoiminnallisuudet , ovat valmistuneet aikataulun mukaisesti ja toimineet virheettömästi haluamallamme tavalla.
Erityiseksi järjestelmän tekee sen kyky hakea tarpeellisia vuokralais-, huonetila- ja maa-alue-kohteita suoraan Trimble Locus -järjestelmän tietokannasta sekä välittää Rondo R8 -muotoisia laskutusaineistoja Sarastian laskutusjärjestelmään."
Reijo Hyytiäinen IT vastaava (eläkkeellä v. 2023), Salon kaupunki

Vistan Pesula

Focusa pesulaohjelmisto kattaa kaikki normaalissa
       pesulatoiminnassa tarvittavat osat
Focusa Pesula ohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös useita toimipisteitä käsittävälle suurpesulalle.
________________________________
"Olemme käyttäneet useita vuosia Oy Dianti Ab:n rakentamaa pesuprosessin tuotantokäyttöön tarkoitettua ohjelmistoa. Voin vilpittömästi suositella sovellusta, koska se on hyvä ja käyttökelpoinen, tarkoitukseensa sopiva, kypsä ohjelmisto."
Jari Mäkeläinen Toimitusjohtaja, Vistan Pesula Oy